10 billige toppe fra Vera Moda til kvinder i den lækre stil

Lækre billige toppe fra Vera Moda til kvinder?

Alle piger og kvinder både ønsker og har brug for toppe til garderoben korrekt?

Selvfølgelig har vi det, for en top er lig med basis tøjet i en enhver stil, og toppe er noget, som du bare ikke kan få nok af. Problemet med at skulle have et stort udvalg eller måske eksklusivt udvalg af sit tøj, er, at det kan løbe op og måske endda tømme dit budget. Derfor er billige Vera Moda toppe en super ide til at få skabt sin basis garderobe indenfor toppe sektionen.

Her på Le-Reve har jeg valgt at vise 10 både lækre, stilfulde men også billige toppe. De kommer i forskellige stilarter, så måske der er noget inspiration indenfor din foretrukne stil.

De viste toppe koster alle mellem 129,- til 249,- kroner, så prisen er til at føle på, helt ligesom kvaliteten i produkterne i brandet er super dejlig.

 

June Singlet jerseytop

køb de ærmeløse vero moda toppeFind den søde hvide bluse til 129,- kr. her

Køb denne hvide jerseytop der kommer med sød blonde detaljer foroven på toppen. En dejlig enkel top til basis tøjet, og som kan bruges både som overdel og underdel  f.eks. under en flot skjorte eller strik.

 

 

Vmana Dotti

køb den eksklusive stil i Vero Moda toppeFind toppen til 199,- kr. her

Toppen her kommer i den klassiske italienske stil, hvor designet med prikkerne og snit læner sig op af den klassiske sydlandske stil. Det gør sig ekstra udslagsgivende hvis du ser modellen i blå farve, hvor motivet er ændret en smule for at tilpasse sig nuancen.

 

 

Vero Moda Bowi top

model iført sort Bowi topFind toppen til 129,- kr. her

Hvis du ønsker en let og sød top til sommeren, så kunne denne Bowi top måske være lige dig. Det er en sød trøje at bære til den varme tid, hvor du kan bruge en let læderjakke eller blazer som overtøj. Kombinerer den med stort set alt, hvad end du ønsker det casual, rå eller stilfulde udtryk.

 

 

Sød top med stropper

sød rosa wawa singlet topFind den søde bluse til 129 kr. her

Vero Moda byder dig selvfølgelig også på lækre toppe med tynde stropper, som denne søde rosa model. En lækker feminin top der giver det søde udtryk, og kan bruges til både de festlige som afslappede ting gennem ugen.

 

 

Den smarte top

vera moda lullo top i lækker blå farveFind toppen til 149,- kr. ved Zalando

En stilren top med bare skuldre og et fint fald forneden. Denne billige Vero Moda bluse giver dig et lækker elegant udtryk, men også lidt rå stil der udstråler selvsikkerhed og ben i næsen.

 

 

Den flotte hvide top

super lækker hvid Klona topFind den hvide bluse til 249,- kr. her

Hvis du mangler en elegant top, så er denne lette og lidt transparente bluse måske den rette for dig. En dejlig feminin top der går sig godt med en nederdel eller et par elegante sommerbukser i en mørk nuance.

 

 

Vero Moda Vmvictoria

find den lækre top med udskæring og blonderFind den søde top til 149,- kr. her

En sød top med bare skuldre og dyb v-udskæring til det søde udtryk. Modellen kommer i rød og sort farve også, hvis du ikke er til denne lyse rosa nuance.

 

 

Mørk Vero Moda top

sexet tyra cutout overdelFind den lækre overdel til 129,- kr. her

Det mørke basis tøj er uundværligt helt ligesom det helt lyse er. Denne top kunne være mere en end top, men derimod en elegant overdel til både bytur, fest, skole eller arbejde. Til kun 129 kr. har du en dejlig top til forhåbentlig en varm sommer.

 

 

Elegant lys overdel

find den lækre Fiona Fly Zip Top herFind den søde bluse til 149,- kr. ved Nelly

Denne top/bluse er en lækker overdel der kan bruges både sammen med shorts til de varme måneder, helt ligesom den gør sig godt med et par jeans gennem de kolde måneder. En lækker model til meget fornuftige priser.

 

 

Maxi My Soft Lace Boxer

brug en enkel top med blondedetaljerFind toppen på tilbud til 99,- kr. her

En lækker top der skaber den enkle og fede overdel, er denne Vero Moda Maxi My Soft lace der kommer i grå, hvid og sort farve. Du finder mange lækre blondetoppe, hvor denne der også kommer med blonder, er i den gode billige pris for toppe.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (1 vote)