Billige makeup børster af god kvalitet? Find det lækre udvalg lige her

Når du skal lægge den smukke makeup, så er den uundværlige hjælp nogle gode billige makeup børster, så du undgår klumper af makeup og opnår et godt jævnt lag.

Du kan selvfølgelig finde billigere makeup børster end dem, som vi har fundet frem til her på Le-reve.dk. Vi er dog af den overbevisning, at de helt billige børster mister hårene alt for hurtigt. Børster der koster bare en lille smule over de helt billige børster, vil holde meget længere og det er den snusfornuftige investing.

Her har vi fremhævet et par gode makeup børster og sæt. Udvalget her dækker en god kvalitet til en god billig pris, som de fleste kan være med på, og det måske endda være, at du bliver så forelsket i et par børster, at du også får brug for den smarte makeup opbevaring af børster.

 

Real Techniques børste sæt

Køb det gode kvalitets makeup børste sæt til den gode prisPris: 179,- kr.

Forhandler: Beautycos

Læg en perfekt base med dette Flawless Base Set fra det populære brand. Real Techniques er kendt og populært blandt makeup gurues og MUAs, som er faldet for kvalitet og prisen fra pigerne der startede ud på Youtube.

Sættet giver dig 4 gode børster med contour brush, square foundation brush, buffing brush, detailer brush og holderen til børsterne.

 

 

Real Techniques shading brush

køb den gode billige børste til øjnenePris: 49,- kr.

Forhandler: Beautycos

En god billig børste i den høje kvalitet, er denne børste til at fordele øjenskygge fra det amerikanske Real Techniques.

Du kan med denne børste, skabe det intense og dramatiske look som rigtig mange af os eftertragter. Kvaliteten i den håndlavet børste er i gode kvalitet med sine syntetiske teklonhår.

 

 

Yves Rocher pudderbørste

en pudderbørste er obligatorisk i samlingenPris: 99,- kr.

Forhandler: Yves Rocher

I din samling af børster er en god pudderbørste en absolut nødvendighed, og her kan det godt betale sig at give bare lidt mere for god kvalitet. Den lækre børste kommer med naturhår, så du får den gode bløde følelse med pudderbørsten.

Børsten skaber den gode jævne og naturlige dækning, så du slipper for det evindelige problem.

 

 

W7 smudger brush

køb den gode børste til øjenskyggePris: 18,- kr.

Forhandler: Billigparfume

En makeup børste i den helt billige ende er denne smudger brush i mærket W7. Et billigt mærke der ikke har helt samme kvalitet som de andre mærker, men dog i ganske fin kvalitet til prisen.

Børsten er til øjenskygge med skum applikator, så du kan opnå det perfekte smokey eys effekt. En af de billige produkter til smokey eyes som er billigere end en kop kaffe de fleste steder.

 

 

W7-Pro-Artist Angled Blusher

køb den gode kvalitets makeup børste til blushPris: 43,- kr.

Forhandler: Billigparfume

Hvis du ønsker en god og billig børste til at påføre din blush, så kunne denne lyserøde børste måske være et god valg for dig.

Du kan give kinderne det helt rigtige look med børsten, da den med sin form og kvalitet er nemt at påføre makeup med. Du kan også bruge den som en blender makeup børste.

 

 

Yves Rocher foundation børste

du har altid brug for en god foundationsbørstePris: 99,- kr.

Forhandler: Yves Rocher

Ligesom en pudderbørste er nødvendigt, så er en god professionel foundations børste også vigtigt at eje i samlingen af makeup børster og pensler.

Denne børstee kommer med faste syntetiske børstehår til at give det gode naturlig resultat med din foundation. Børsten er i den gode kvalitet, og ligger i en prisklasse der er billig i forhold til kvaliteten.

 

 

Ecotools blush børste

en billig blush børste i god kvalitetPris: 85,- kr.

Forhandler: Beautycos

En god blush eller rouge børste er hvad du får med denne Ecotools. Børsten kommer med en flad firkantet form, som giver dig det perfekte touch til at påføre blush. Dette gør sig gældende for både mousse, løst, presset eller creme form.

Skab de flotte konturer med denne børste med bambus greb som ligger godt i hånden og er nemt at anvende med de syntestiske børstehår.

 

 

Yves Rocher rouge børste

brug den rette rouge børstePris: 99,- kr.

Forhandler: Yves Rocher

Denne lækre Yves Rocher børste til rouge, kommer med naturlige hår. Det er en rundet børste i den velkendte stil fra Yves Rocker til påføringen af rouge.

Du skaber områder af skygger i ansigtet ved at påføre solpudder og rouge, hvilket denne gode børste er perfekt til.

 

 

Se denne video der godt nok ikke er helt ny, men hvor der bliver gennemgået nogle gode billige makeup børster, som stadig kan være det helt rigtige valg til dit brug.

Gem

Gem

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 0 (0 votes)