10 billige korte Vila kjoler i sort til den smarte stil i 2018

Find billige korte vila kjoler i sort til den gode stil og pris. Nu er det blevet en ny årstid, og så er tid til at springe ud og få gennemført alle de nye mål som de fleste af os har sat os for, så 2018 bliver det bedste år nogensinde.

Hvorfor ikke starte godt ud med at opgraderer garderoben med lækkert nyt modetøj, hvor den elegante, sexet eller smarte korte kjole, absolut hører sig til i enhver kvindes klædeskab.

Det danske brand Vila byder på et lækkert og billig udvalg indenfor den sorte kjole, hvor vi her på le-reve.dk, har fundet et udvalg der starter ved ca. 150kr. og går op til 299 kr. Derudover, kommer udvalget i forskellige styles du finder sorte kjoler med lange ærmer og selvfølgelig også det korte ærme. Det giver mulighed for at finde den helt rigtige skirt for alle.

 

Vila Vitinny jerseykjole

køb lækre korte sorte Vila Vintinny kjole

Denne jersey model er en enkel og stilfuld kjole, der til en pris på små 200 kr. absolut vil kandiderer som et lækkert garderobe tilvalg. Kjolen i polyester og viskose der meget ligger op af de billige Vero Moda kjoler, kan bruges til alt, hvad end det er den høje hæl eller de casual fede sneakers.

 

 

Sort Vialexia sommerkjole

køb det billige Vila tøj online

Til sommer hører der sig kjoler til, og denne Vilaxia model der både kommer i sort og hvid, er den dejlige ting til de varme dage. Ved Zalando online modetøj shop finder du alle mærker og priser, og her er udvalget blandt de sorte fest eller casual kjoler i den korte udgave også størst.

 

 

Vinimas jersey m. lange ærmer

brug de korte festkjole i kort udgave til både sommer og vinter

Hvis du søger den korte langærmet kjole, kunne denne jersey model i afslappet styles, være et godt køb for dig. Kjolen står godt til både en af de fede casual sneakers, eller den finere sko eller sandal med hæl.

 

 

Sød kjole med hæklet detaljer

køb en kort sort stribet kjole til hverdag

Den her model er godt nok sort/hvid stribet, men den kandiderer dog under de mørke korte kjoler. En lækker kjole der måske klæder dig i hverdagen på skole eller arbejde, og til kun 300 kr. er det en ganske fin billig pris også. Du kan selvfølgelig også vælge at bruge den til havefester gennem sommeren, eller måske en bytur eller to.

 

 

Elegant sort kjole

find den lækre korte kjole i sort

Denne korte sorte kjole kommer i en enkel og feminin stil med sit blonde mønster øverst på brystpartiet. En smuk og enkel kjole der egner sig til stort set alle slags brug, og til kun 249 kr. går man aldrig helt galt i byen.

 

 

Vila Vidaisy kjole

brug kjolen der viser din feminine seksualitet som kvinde

Denne søde kjole med de korte ærmer og blonde mønster, kan fremvise dine ynder og seksualitet som kvinde. En enkel og feminin kjole der især tiltaler de yngre kvinder.

 

 

Sort strikkjole

brug den sofistikeret sorte kjole

vila laver flere forskellige strikkjoler hvor denne Vihelt strikkjole kan give dig det sofistikeret look. Kjolen i 100% polyakryl med ribstrik kommer i et ret unikt udseende, der giver dig det helt specielle look, som mange ofte ønsker sig.

 

 

Vimella Pocka sommerkjole

Find den helt rigtige korte sommerkjole i sort til sommerferien

Til sommeren og sommerferien er en let sommerkjole absolut et must, og denne lækre model der kommer i både sort, blå, grøn og rose dawn farver, er en super smuk model. En lækker model med rund hals-udskæring, løs fald og bånd over midten til at give det lækre look af sommer.

 

 

Vila Viriva strikkjole

brug den billige sorte strikkjole til ferie og hverdag

Brug den enkle strikkjole til både fest, hverdag og ferie. En dejlig enkel og billig strikkjole der kan passe de fleste, da pasformen virker perfekt uden at være for stram eller løs, og du finder kjolen i 4 forskellige farver, hvis sort ikke lige er dig.

 

 

Vila Vinimas

køb en dejlig billig og elegant sort kjole

Du finder denne korte kjole på tilbud til 239,- kr. dags dato. Du får en flot og enkel jerseykjole der gør sig kort med en af de rå støvletter til kvinder, hvis det er det mere rå look du søger. Kjolen kan også bruges til de casual sko eller pumps med hæl.

Så hvis du skal til fest, eller bare have noget lækkert der giver dig den gode feminine stil i hverdagen, så overvej om ikke disse billige kvalitets kjoler, er selvskabt til at være i din garderobe. Det er trods alt, ikke så dårligt når man både kan finde det billige og lækre i en og samme pakke vel?

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (2 votes)