Billige Hunter sokker til dine gummistøvler? Det skal selvfølgelig passe

Hunter sokker til gummistøvlerne? Godt fodtøj er altid vigtigt,  især når det bliver lidt vådt. Det våde vejr betyder som regel også at der bliver en tak ekstra gråt og kedeligt, så våde fødder vil gøre det våde vejr værre. Her kan det lyse lidt med med et par støvler der holder fødderne tørre, men det er næsten lige så vigtigt at holde varmen også, hvilket et par billige Hunter sokker kan afhjælpe..

Hunter gummistøvlerne fik et gevaldigt boost for efterhånden et del år siden, som en del af moden kvinder holder af, og trenden har holdt ved. Hunter støvler er lækre og holder virkelig en dejlig tør. Til en sen efterårsdag er det med at holde fødderne varme også rart, så derfor er de trendy Gummistøvler tilpasset til et par Hunter strømper, der er rare at få indenbords i støvlerne.

Gummistøvler er stort alle lavet med en tynd sål og med meget tyndt for eller slet ingen for. Det giver et par ret kolde støvler hvis du ikke har nogle tykke strømper i stedet for almindelige strømper på. Netop derfor er Hunters sokker super ideelle til at holde varmen, for udover at holde varmen hvilket er formålet med sokkerne, så er den øverste kant med Hunter mærket, lavet så de foldes nedover støvlen. På den måde holdes sokkerne oppe i stedet for at glide ned og irriterer, som almindelig tykke sokker normalt gør.

Du finder forskellige typer  at strømper i Hunter, som er tilpasset til at passe 100% i Hunters egne støvler, men du kan også bruge sokkerne i andre lækre gummestøvler i forskellige brands. Du finder nemlig strømperne i forskellige modeller, farve, tykkelse og prisspænd fra 150 til 350 kr.

 

 

Moss Cable Cuff Welly strømpe

hunter sok er stilfuld i en støvle

Moss Cable Cuff Welly strømpe koster 349,- kr. i farverne creme/sort og grå/sort. Den grå strømpe er på udsalg til kun 104,- kr. så selv om jeg foretrækker den creme farvet, er der en del penge at spare ved at købe den grå model.  Prisen ved Magasin er den samme som ved andre forhandlere af moss cable welly strømpen.

 

Welly strømpen

welly strømpen kommer i 4 farver

Welly sokken kommer i 4 forskellige farver. Den sorte og hvide koster 299,- kr. Bordeaux og pale pinken strømpen er begge på udsalg og kan erhverves for ca 89,- kr, så hvis disse farver er lige dig, gælder det om at være hurtigt.

 

Wally short udgave

wally strømperne kommer også i en kort udgave
Wally strømperne i de forskellige modeller kommer også i en kortere udgave, hvor de billige Hunter sokker pt. er på udsalg. Du kan finde wally short sokkerne Ved Eshoes til en god pris – Se udvalget ved Eshoes lige her

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (1 vote)