Billige bikinier – 5 lækre bikinier i den billige pris til kufferten

Bikini eller badedragt; Hvad end du er til, så er badetøjet til sommerferien absolut et must. Og hvorfor ikke købe en af de flotte billige bikinier. Om bikien er dyr eller ej giver forskellen. Men fordelen ved en billig bikini er selvfølgelig at du sparer penge. Men det betyder også, at du måske kan købe flere så du har den gode variation med i kufferten til strand, pool, sø m.m.

Her på siden har vi fundet et lille udvalg af lækre bikinier til den billige pris i 2018. Det giver dig lidt inspiration til hvad der skal med i kufferten sammen med sommertøjet, hvor du måske skal overveje en af de smarte blusekjoler til sommer, så strandturen er forberedt til fulde.

 

Coral Adidas bikini

Køb en billig Adidas bikini til stranden

Find coral bikinien til 263,- kr. ved Asos

Billigt er selvfølgelig relativt. Men 263,- kr. for en Adidas bikini er faktisk en god billig pris, og derfor skal du ikke snydes for denne bikini. En sød og enkel bikini til den aktive pige der også gerne vil i vandet og svømme. Kombinerer bikini med et par fede Gucci solbriller eller andre af de lækre accessories som også hører sig strandturen til.

 

 

Hvid NLY Beach bikini

Find et flot hvid bikini sæt til ferienFind bikinien til omkring 200,- kr. ved Nelly

NLY Beach der er Nellys eget mærke, giver dig denne søde billige bikini til ca. 200,- kr. Bikinien i hvid er en sporty og frisk model der er egnet til både pool som strand. Du får en helforet bikini i den hvide farve.

 

 

Sød bikini med prikker

køb bikinier med push upFind top og trusse til ca. 250,- kr. her

Hvis du ønsker den søde bikini til en god pris, kan du købe denne top og trusse til omkring 250,- kr. ved Asos. En sød bikini med høje trusser og flotte hvide prikker der pryder den sorte farve.

 

 

Billig Dorina bikini

Køb den hvide bikini med push upFind sættet til ca. 250,- kr. ved Bubbleroom

Hvis du vil have en sød bikini i hvid, er denne halterneck top og trusse fra Dorina måske lige dig. Halterneck toppen kommer med bindebånd. Bikinien er med vatterede skåle og bølje og det søde feminine udtryk i trussen.

 

 

Sort Nly Beach m. push-up

køb bikinier på udsalgFind sættet i sort til 230,- kr. her

Flot sort bikini fra Nly Beach hvor bikini toppen kommer med push-up effekt. Toppen kommer med et dekorativt twist ved de vatterede skåle. Hvor trussen kommer med scrunch bagved med elastik. En sød, elegant og billig bikini til omkring 230,- kr. ved Nelly.

 

Bikini mode

Bikini moden er nok noget af det indenfor modetøj, der flytter sig mindst. Igennem årene er moden indenfor bikinier stået nogenlunde stille, selvom der er kommet nogle ret ejendommelig ting som mankini og andet. Disse ting er dog små niche ting og ikke udtryk for en generel modetrend der også er eller slår igennem.

Det der har flyttet sig mest indenfor bikinimoden er overdelene. Her er udvalget og snit gået i mange flere retninger. Mange flere modeller som går lige hen over brystet, helt ligesom forskellige stropper også er begyndt at flytte på sig i de forskellige designs.

En ting der virkelig er kommet til gennem de senere år, er de flere og flere push-up bikinier De slog først igennem i Sydamerika og har taget både USA og Europa med lidt storm, så de er begyndt at bide sig fast.

Hvad end moden siger og ikke siger, så er det væsentlige ved en bikini – kan du lide den, og klæder den dig? For så er det netop modellen, som du skal vælge som kvinde, og det kan du med garanti finde iblandt de smarte og billige bikinier.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (1 vote)