10 Billi Bi stiletter i det smarte design til den modebevidste kvinde

Leder du efter et par lækre nye stiletter til fest, bytur eller anden lejlighed?

Hvis du er kvinden der ønsker både lækker stil og god kvalitet, så skulle du overveje at tage et kig på udvalget i lækre Billi Bi sko.

De elegante og smarte Billi Bi stiletter i forskellige nuancer og styles, er alle i den lækre kvalitet, der er forbundet med Billi Bi brandet.

Billi Bi der hører under Fransi A/S så dagens lys tilbage i 1993, hvor udgangspunktet for det lækre mærke er den perfekte pasform og lækker design i en elegant stil. Designet og kvalitet er udformet i Italien og Spanien der er velkendt for at bruge skind i absolut topkvalitet, og de lækre stiletter i Billi Bi brandet er ingen undtagelse.

Vi har her på le-reve.dk valgt at vise forskellige stiletter i det kendte danske brand der viser dig, hvorfor du får en sofistikeret og enkel stil med brandet. Måske det perfekte valg der kan tilpasse sig lige præcist den stil du ønsker, hvad enten du ønsker en sexet, rå, elegant eller måske et dannet look – Alt sammen i den lækre kvalitet som brandet giver.

 

Rosa pumps åbentå

køb den lækre billi bi pumps med åbentå

Hvis du ønsker den søde stilet i hør, er denne åbentå sko måske skoen du er blevet forelsket i? En sød og forholdsvis billig Billi Bi sko der kan bruges til både afslapning, bytur eller den store fest. Skoen er dejlig neutral og samtidig emmer af kvalitet, hvilket gør den perfekt til både de casual jeans, eller til gallakjolen ved den store lejlighed.

 

 

Søde sorte sko

køb den lækre sorte stilet

Billi Bi laver mange lækre sko, hvilket denne søde sorte sko med hæl er et tydeligvis signal på. En lækker peep too sko i kolæder til dig der gerne vil udstråle overskud og feminin stil. Skoen er nemlig den elegante og neutrale sko i den henseende, at kvalitet og stil er lig med less is more.

 

 

Sort guld Billi Bi

køb den elegante skinnede sko med stilethæl

Denne sort, grå guld skinnede sko i det klassiske snit, kommer med sin egen unikke stil, for skoen tiltrækker opmærksomheden med sin farve og metalspids. Et lækkert grå meleret skind med hælhøjden på 9 cm. giver dig et elegant, feminint og unikt look til byen eller festen.

 

 

Engel & elegant sko

køb den sofistikeret Billi Bi sko med hæl

Denne enkle sko giver dig det trendy og sofistikeret look. En virkelig elegant og lækker sko der emmer af elegance og samtidig en lækker kvalitet i sit lækre koskind med ruskinds-finish. Skoen med ankelrem og spænde, er produceret i Portugal og viser med sit look, den klassiske sydeuropæiske elegance for stil.

 

 

Tan Billi Bi Charol

køb den sexet stilet til fint brug

Med denne sko får du en klassisk sko med skindlak og peeptoo. En smart og moderne sko med den brede form yderst, og det klassiske snit op af skoen. Og kommer med 2 cm. højde under forfoden til den behagelige følelse.

 

 

Sort stilet

køb den enkle sorte stilet som trendy kvinde

Garderoben skal byde på den enkle og stilfulde sorte sko, hvor denne Billi Bi model kunne være et oplagt valg. En yderst lækker spansk produceret sko i 100% læder indvendigt og udvendigt, men den gode gummi sål til ordentlig fodfæste.

 

 

Ruskinds-finish sko

køb den søde sko med mellemhøj hæl

Disse elegante pumps finder du både i denne buffalo og den helt sorte nuance. En lækker sko med indersål i læder og ydersålen i gummi, hvor kontrast teksturen med ruskinds finish giver dig en flot og stilren sko, der især gør sig godt til den smukke kjole.

 

 

Fumo Tibet stilet

den smukke stilet hører sig til festkjolen

En lækker klassisk sko med sød sløjfe detalje, slinb back og peeptoo. Skoen kommer i et lækker gylden finish, der giver dig det et unik look med den rette tilsætning, hvor den især vil gøre sig godt gennem foråret og sommeren.

 

 

Højhælet i black buffalo

køb den klassiske sorte stilet som kvinde

Et par enkle højhælet sko der kan bruges både til kontoret og samtidig også kan bruges til aften sjov, når arbejdsdagen er ovre. En klassisk og enkel sko i kolæder der kan give dig det sofistikeret look eller mere afslappet look.

 

 

Sofistikeret navy sko

køb den smarte sko i det enkle design

De forskellige stiletter der kan bruges til meget forskelligt alt afhængig af dit temperament, for det lækre danske brand giver dig absolut kvalitet i med de velkendte sydlandske top materialer. Det er netop også hvad du får med denne blå sko på tilbud, som giver dig det lækre look, hvor skoen med den rette sammensætning, virkelig kommer til sin fulde ret.

 

Hvad og hvorfor Billi Bi?

Det lækre mærke der er i den populære kombination af skandinavisk design og italiensk stil, er mærket der skaber den enkle men samtidig elegante stil i udvalget indenfor sko og støvler.

Det danske brand der er ejet af Fransi A/S, går udelukket efter den høje kvalitet som man opnår ved at få produkter syet i Spanien og Italien fremfor den meget billige produktion som så mange andre bruger, nemlig at få tingene produceret i Asien hvor materialer ret ofte også kommer i en anden kvalitet end de lækre italienske principper som sko produktion i Italien er kendt for.

Produktionen med “made in Italy” eller Spain skiltet fremfor det noget billigere fra Asien, er netop hvorfor Billi Bi er blevet så populær, for produktionen i Italien og Spanien er bygget på mange års erfaring og traditioner med design, stil og top materialer som firmaet mixer med den skandinaviske stil.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (1 vote)