15 Billi Bi sko til kvinder der giver dig elegance og stil i 2018

De klassiske sko for kvinder til det snarlige forår og sommer må gerne være både klassiske, elegante og i de gode materialer, og det er netop, hvad med får med Billi Bi sko.

Disse sko i det danske og italienske design er både det fede design, men samtidig også made in Spain / Italy, og ikke i østen hvor de fleste ting vel efterhånden er produceret. Netop derfor får du ikke bare det gode europæiske look og design, men materiale i topklasse som man kender fra netop det italienske design.

Her på le-reve.dk får du 15 fede modeller for 2018, hvor stilarterne er forskellige så der skulle være inspiration for alle slags unge som mere modne kvinder.

 

Gun metal Billi Bi sandal

køb fransi sko billi bi

Til sommer skal der selvfølgelig bruges sandaler, og hvorfor ikke denne model der er produceret i Portugal. En lækker enkel sandal i gun metal og med nitter, som giver dig det sofistikeret og rå look. Sandalen i kolæder kommer med ankelrem og den klassiske strop mellem tæerne, som gør sig fortrinligt med noget af det smarte og feminine sommertøj til kvinder.

 

 

Fede sneakers

køb de brune sko til det enkle look

Brune sko hører sig til, og hvorfor ikke i det lækre danske brand med denne stilrene sneakers. Skoen kommer i tre forskellige nuancer, hvor du også finder den i hvid eller sølv/grålig nuance. Billi Bi kollektion kommer med alle slags styles og her er sneakers selvfølgelig også inkluderet, hvor det enkle og elegante går igen i modellen.

 

 

Sort højhælet sandal

køb den feminine sandal som kvinde

Denne sko med hæl er en yderst feminin og elegant sandal der virkelig emmer af stil og klasse. Sandal med blokhæl og rund skospids, kommer i ruskind, skindforing og sål af kunstof. En super lækker sandal der faktisk er på tilbud lige nu, som både har stil og god kvalitet lidt ligesom du finder med Tamaris, Angulus, Cashott, Sofie Schnoor eller lignede brands der kan måle sig med Billi Bi.

 

 

Høj sneakers

find de høje sneakers ved skoringen og andre online shops

Der findes mange populære sneakers som Vans sko, reebok, sko, converse sko og selv pavement sko har skabt fede sneakers til kvinder. Denne høje model er dog lidt anderledes, og kommer i det klassiske sydlandske snit, hvor elegancen og moderne stil klæber sig til hinanden. En fed sko/støvle med velourlæder udvendigt og let foring der også forbindes med Vans, Converse, Pavement, Timberland, Vagabond og andre mærker i samme prisklasse.

 

 

Røde sko med hæl

brug den flotte stilet til festen

Du finder mange flotte Bi Bi stiletter i det velkendte design, og denne røde sko med ruskinds-finish er en af de elegante. Skoen der kommer med ankelrem med spænde og kitten hæl, står sig godt til den lette sommerkjole, den mere elegante festkjole eller måske den søde Rosemunde top i det casual look.

 

 

Sort højhælet sandal

køb de lækre sandaler ved online shops

Den flotte høje sandal er en dejlig feminin sko til sommeren. Du finder skoen fra str. 36 til 42, og kommer tekstil materiale og den nemme slip-on lukning. Skoen er i det flotte design som du kan finde i lignede brands som Ecco, Tommy Hilfinger eller Sofie Schnoor sandaler, hvor enkeltheden med textstil og ingen detajler, skaber den smarte sandal i tidens trend. Du kan på dags dato finde sandalen på udsalg til en ganske fin pris, hvilket beviser at med billige Bi Bi sko, gør man et fund.

 

 

Søde loafers

køb de smarte brune loafers med slangeskind

Disse flotte loafers i den elegante farve og smarte spændedetaljer, vil gøre sig godt med de stilrene hvide bukser og elegante bluse. Et par lækre sko der giver dig autoritet på den feminine måde, hvilket er hvad loafers kan skabe.

 

 

Sandal med kilehæl

brug de smarte feminine sandaler til sommerferie

Sandaler, ballerina og plateau sko er uundværlig til sommer, og denne sko med kilehæl, nitter og fede metalspænder, giver dig det feminine og rå look som udstråler overskud. Et par sandaler der kan bruges både til skole, arbejde, cafeen, bytur og fest, hvilket gør skoen til det perfekte køb, hvis du vel og mærke er til stilen.

 

 

Espadrillos

find Billi Bi sko på udsalg ved Carla F, Århus og københavn

Espadrillos er blevet super populære gennem efterhånden rigtig mange år, og denne med slangeskind look i sit skind, er en ret unik og afslappet sko. Du finder også de klassiske udseende espadrillos i Billi Bi, men denne sko er noget anderledes og unik, hvilket måske er lige præcist det, som du søger efter.

 

 

Sandal med kraftig hæl

find de elegante højhælet sandaler der udstråler seksualitet

Hvis du gerne vil udstråle din seksualitet gennem de varme måneder, er denne sandal med den kraftige høje hæl, måske det helt rette valg for dig. Skoen med åben tå hvilket er logisk ved sandaler, giver dig et smart og feminint udtryk, som kombineret med en af de hvide sommerkjoler eller den lange løse kjole, vil skabe en aura af overskud og seksualitet omkring dig.

 

 

Sort cowboy-/bikerstøvlette

køb de korte sorte støvler til kvinder

De sorte korte støvler som denne cowboy eller bikerstøvle, skaber den rå stil til dig der gerne vil udstråle overskud. Et par fede damestøvler med lækre cowboydetajler i form af nitter, spidse snude og klassisk lynlås lukning.

 

 

Lyse ballerinas

køb de lækre nyheder i ballerinas

Køb de søde Billi Bi ballerinas i det enkle og charmerende udtryk. Spænde detalje foran ved den elastiske kant, giver dette par et ret unikt og elegant look, som måske er hvad du søger i en ballerina sko.

 

 

Billi Bi sneakers

køb de søde bi billi sneakers som ung kvinde

Er du på jagt efter et par enkle og søde sneakers? Så kunne denne læder model i nude farve og sølv snude, måske være den helt rigtige afslappet sko for dig. En lækker og enkel sko der udstråler komfort og kvalitet.

 

 

Elegant Billi Bi støvle

køb de smarte og elegante støvler som kvinde

Der findes mange slags støvler, hvor udvalget dækker over de store varme Bumper støvler til de lette Pavement støvletter. Denne Billi Bi støvle ligger midt imellem spektret, men i forhold til at udstråle kvalitet og elegance, ligger den absolut i den høje ende. En super flot og elegant støvle der i sin camello buffalo farve og blokhæl, giver dig den perfekte støvle i sofistiskeret look.

 

 

Chic sko m. leopardmønster

køb den lækre Billi Bi sko med leopardmønster

Denne yderst feminine og smukke light green sko, kommer med et smart leopard mønster og ankelremme, der giver dig et smukt seksuelt udtryk. Perfekt at kombiner både med jeans, bukser eller en af de mange lækre kjoler.

 

Hvis du ikke kender Billi Bi

Billi Bi er ejet af Fransi der blev oprettet i 1936, og Billi Bi kollektion kom faktisk først på banen i 1993.

Den lækre kollektion der kom ud bestod af både støvler og sko i top kvalitet, hvor designet er et lækkert mix af italiensk stil og skandinavisk design. Materialerne der bliver brugt igennem alle kollektioner, er efter de gode italienske principper hvor materialer er absolut topklasse. Produktion foregår nemlig i Spanien og Italien hvor håndværket bare er det bedre, end f.eks. produktion fra Kina og andre steder i østen.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (1 vote)