10 bh’er uden bøjle i den billige, elegante, søde eller femine klasse der giver overskud

Mange ønsker en lækker bh uden bøjle, da netop disse giver den dejlige frie fornemmelse uden at noget gnaver eller sidder dårligt og giver den dårlige ubehagelige fornemmelse.

De nedenstående billige bh’er uden bøjle er perfekte hvis man dog ikke har store bryster, da man nok skal gå efter noget med mere støtte. Det problem er forbeholdt de få, og netop derfor er de billige udvalgte modeller som vi har fundet, perfekte til både unge og mere modne kvinder.

Udvalget som vi har fundet her på Le-reve.dk, dækker over lækre modeller i både den casual og feminine stil, helt ligesom du kan finde den lækre bh uden bøjle der passer lige til dig, til både rigtig billige penge men også til det noget dyrere køb, hvor det dog er billigt i forhold til mærke og kvalitet, som du selv kan se lige her.

 

Bøjleløs Stella Mccarthy lingerie

køb det transparante lingerie uden bøjleFind det lækre og feminine sæt til 949 kr. ved Zalando

Stella Mccarthy er populært især blandt de unge, og dette sorte transparante blondesæt er ingen undtagelse. En lækker bh uden bøjle der giver dig det sexet, feminine, søde og stilfulde look som både forfører udvendigt og indvendigt. At have lækkert undertøj på, vil give dig en særlig glød af selvfornøjelse og overskud, og denne blonde bh vil med garanti skabe dette.

 

 

DKNY Intimates Signatures

DKNY laver populære bh'er til de unge

Find den søde DKNY model til 269 kr. lige her

En lækker blonde bh der kommer i 100% nylon. Prisen er i det normale leje som de fleste kan være med på, og du finder modellen i stort set hele farveskalaen hvis denne lyseblå ikke er dig. En lækker bh og trusse, der giver dig det søde look, hvor blonde detajlerne understreger det søde feminine islæt over undertøjet.

 

 

Rut & Circle Price Nellie Lace Bra

billig Rut & Circle blondetop uden bøjle

Find den lækre blondetop ved Nelly her

Lækker blondetop til 99,- kr. fra Rut & Circle. Du får denne model med tynde tropper der kan reguleres og den kommer selvfølgelig uden vattering og bøjle. En lækker feminin bh i 95 % nylon og 5 % elastan med trekantsformede skåle med et lille overlap midt for. Kan bruges som et sæt lingeri der får ham til at spærre øjnene op, for det er både sødt, smukt og absolut feminint.

 

 

Calvin Klein BH

Køb det billige Calvin Klein undertøjssæt

Find den søde Calvin Klein top til 299 kr her

Du finder det kæmpe udvalg i alle stilarter indenfor Calvin Klein undertøj. Denne søde bøjleløse bh er en sød og feminine Calvin Klein bh i leopard look med hvide blonde kanter. Det er en lækker CK bh der kommer i en blød vatteret model uden bøjle og med regulerbare skulderstropper.

 

 

Spanx BH

køb den super lækre Spanx BH uden bøjle

Du finder den elegante stilrene BH her

En super elegant BH fra Spanx, der koster mere end de andre, men er samtidig i den super elegante stil, som de fleste kvinder ønsker. En lækker T-shirt model uden bøjle med lækker bekvem pasform uden at du kan se nogen sømme. En super BH til både fest og hverdag, der kan virke usynlig under tøjet.

 

 

Pieces blonde BH uden bøjle

køb den feminine rosa blonde bh uden bøjle

Køb den lækre rosa blonde bh til 149 kr. her

Sød rosa/lyserød BH top fra Pieces til kun 149,- kr. Køb den lækre blondemodel der kommer med smalle justerbare skulderbånd og foret foran med mesh. En billig og smart blondemodel til dig der ønsker en feminin og sød stil.

 

 

Adele Wireless Bra

lækker blondetop BH til feminine kvinder

Du kan finde den lækre YHUSH BH her

En søde blonde bh fra Yhush til 229,- kr. Den bøjleløse model kommer med inderside af mesh og med formsyede skåle der indeholder en smidig elastik under brystet. Den feminine bh kommer med en sød sløjfe med Yhush vedhæng foran til.

 

 

Calvin Klein Underwear

brug det forførende undertøj som kvinde

Find den lækre CK top til 269 kr. lige her

Et sødt og stilfuldt CK sæt undertøj, der både kommer med det velkendte Calvin Klein logo i trusse og bh, men som samtidig også kommer i det feminine snit, er dette mørke sæt. Et moderne og lækker sæt undertøj der både giver det forførende, trendy og sporty look til dig som tidens kvinde.

 

 

Sort Yhush Ruby BH

sexet sort bh uden bøjle til kvinder

Find den sorte BH ved Bubbleroom her

En lækker sexet trekants bh af blonde med forsyede skåle fra Yhush. Denne model kommer også med en smidig elastik under brystet med selvfølgelig også en sød sløjfe med Yhush vedhæng, som går igen i det lækre brand der laver kvalitets billige bh’er uden bøjle til de unge.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (2 votes)