Den bedste måde at vælge den rigtige badedragt

Leder du efter den bedste måde at vælge den rigtige badedragt, nu sommeren snart står for døren og den forhåbentlig byder på sol og varme?

Så kan du her på Le-reve finde et par tips, så du får den helt rigtige mellem alle de flotte badedragter til kvinder som der jo vitterlig findes.

Den bedste måde at finde din badedragt er at kende din kropstype

Hvis du skal finde den rigtige badedragt til sommerens strandtur eller andet, så skal du først og fremmest være ærlig overfor dig selv, og vedkende hvordan din kropstype nu engang er.

Det er nemlig din kropsform der bestemmer, hvordan en badedragt vil se ud på dig. Derfor skal du måle din hofte, talje og brystmål for disse mål afgører jo hvordan badedragten vil sidde.

Derudover så skal du tage udgangspunkt i de 5 forskellige kropsformer, som man mere eller mindre kan inddele kvinder i. De ser ud sådan her:

  • Lige form: Linial formen betyder at du er tynd hele vejen ned, og har ens buste, talje og hofte.
  • Pæreform: Med pæreform har du bredere hofter end talje og buste.
  • Timeglas form: Med timeglas har du som regel ens buste og hofter, men med en mindre talje.
  • Æbleform: Æbleform er som regel, når din talje er bredere end hofterne og næsten lige så bred som busten.

Den gode foreberedelse er god

Hvis du køber badedragten i de fysiske butikker, så forbered dig inden du skal prøve. Dvs. at du skal have kroppen i den stand, som du vil have når du går på stranden. Fjern eventuelle hår inden du prøver, så du får det realistiske billede af badedragten. Derudover, så vælg butikken med det rigtige udbud af badedragter, så du får rigtig kvalitet.

Vælg de rigtige farver der passer dig

En badedragt skal passe til din krop og også din teint. Derfor skal du vælge noget der fremhæver dine bedste træk og nedtoner det du ikke er så vild med. Det gør man med de rigtige farver og stoffer, hvor miraclesuit badedragter jo er verdenskendte for netop at gøre dette.

Et par gode tips til at fremhæve dine bedste træk er:

  • Brug altid lys mønster eller farve til at fremhæve det, som du elsker ved din krop.
  • Til det modsatte skal du bruge mørke farver, som vil skjule de irriterende sider.
  • Mørk hud skal der bruges lyse farver, som samtidig kan skjule også. Hvis du har lys hud, så skal du bruge de mørke farver.
Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (1 vote)