Badeshorts til kvinder 2018 – 10 lækre & billige modeller til varmen

Du leder efter nye smarte badeshorts til kvinder?

Sommeren har jo indfundet sig over os i Danmark, og det betyder selvfølgelig også at der skal kigges på, om badetøjet skal fornyes. Her er der jo forskellige muligheder, for er man til bikinier, badedragter eller måske et par lækre badeshorts?

Badeshorts er nemlig blevet mere og mere populære for sit smarte look, og selvom mulighederne i variation selvfølgelig er mindre i sammenligning med det traditionelle badetøj til damer, så kommer der dog flere og flere modeller år for år, hvor du finder mærker som Billabong, Hummel, Adidas med flere, samtidig med at du kan finde badeshorts til store kvinder eller tynde, og ikke mindst, de forskellige former som korte eller lange badeshorts.

 

Find de lækre badeshorts til kvinder

Hvis du vil have opfrisket garderoben indenfor badetøjet til sommerferien i Danmark eller sydpå, så kunne en af de nedenstående modeller fra online forhandlere være den helt rigtige for dig, og det kan spare dig for masser tid fremfor at besøge H&M, Intersport.

 

Hvide Shisha badeshorts

køb de lækre badeshorts som modebevidst dameDu finder de søde hvide shorts lige her

Et par søde badeshorts i den hvide farve med smarte mønstre, er denne Shisha model der koster 399 kr. Du kan kombinerer de søde shorts med en mørk eller en lys overdel alt efter temperament, hvilket jo er et ret godt alternativ til f.eks. en hvid bikini.

 

 

Beach Seafolly badeshorts

Køb de lækre shorts fra Seafolly til badeferienFind de lækre beach Seafolly shorts her

Hvis du hellere vil have et par shorts i beach mode, så har Seafolly de helt rigtige med denne Panama model. Et par badeshorts der virkelig signaler sommer og varme med de flerfarvet flotte print, som du kan kombinerer med stort set alt.

 

 

Lækre Chiemsee shorts

Brug de smarte Chiemsee shorts på strandenDu kan finde de smarte Chiemsee shorts lige her

Leder du efter de enkle med samtidig feminine shorts til stranden, søen eller svømmepoolen, så kunne disse populære Chiemsee shorts være lige dig. Du finder dem både i turkis og lyserød farve, så der er mulighed for at gøre dem endnu mere feminine hvis turkis ikke er din farve.

 

 

O’Neill Friller shorts

O'Neill laver det lækre badetøj til kvinderFind de søde O’Neill badeshorts her

O’Neill er jo kendt for at lave både sport og badetøj i god kvalitet, og selvfølgelig kan du også finde et par shorts til stranden som kvinde i brandet. Disse sort/hvid stribet jersey shorts koster 349 kr. hvilket hverken er i den billige eller dyre ende.

 

 

Rosa Brunotti Glennis shorts

Køb et par rosa badeshorts som kvindeDu finder de feminine rosa badeshorts her

Rosa shorts passer til de fleste unge kvinder og selvfølgelig også de mere modne damer, og her kunne disse Brunotti være det gode og flotte valg. Et par lækre feminine shorts der skaber den god kvindelig stil, som du kan købe til kun 249 kr.

 

 

Adidas Performance Essentials shorts

køb de fede Adidas shorts til charterferienFind de sorte/hvide Adidas shorts her

Adidas laver det gode kvalitets badetøj til børn, mænd og kvinder og disse Performance Essentials bukser er ingen undtagelse. De sort hvide badebukser til damer er i den gode kvalitet som brandet er kendt for, og prisen på 299 kr. er også ganske rimelig.

 

Hvorfor bruge badeshorts som kvinde?

Bikinier og badedragter er jo det normale at bruge som kvinde, men shorts giver dig mulighed for at skabe mange flere looks. Du kan nemlig med shorts, sammensætte mange forskellige lækre farver, som ikke passer helt så godt med en bikini, og netop dette er en god grund til at overveje at tilføje shorts i ens bademode.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (1 vote)