30 badedragter til kvinder i 2018 – Mon ikke DIN nye badedragt findes her?

Skønne badedragter til kvinder? Når sommeren står for døren, så står det ofte på sol og varme ved vandet hvad enten det er stranden, søen eller svimmingpool.

Vejret bliver forhåbentlig rigtig fedt i Danmark, hvor de mange strande indbyder til at lufte og sole kroppen, men dog skal mange også til sydligere himmelstrøg, hvor badedragten helt sikkert skal luftes, og derfor skal der selvfølgelig findes en lækker ny model i 2018.

Her på Le-Reve har vi fundet skønne modeller i forskellige priser, former og mærker, så du vil kunne finde både den praktiske, den sexet, den skønne og den lækre dragt med den helt rigtige pasform, der fremviser stilen helt korrekt. Alternativt, kan du selvfølgelig også gå efter den smarte badedragt med ben, som du også finder her på siden.

 

Calvin Klein badedragt

Køb den feminine dragt til strandenFind den flotte hvide dragt til 829 kr. her

Denne hvide Calvin Klein med lynlås fortil, er en yderst flot badedragt som især tiltaler de yngre kvinder. Dragten er helt i tråd med materiale og stil i det kendte brand, som vil tage sig godt og nok også et par misundelige blikke.

 

 

Arena Sheen

Køb den smarte Athena badedragtDu finder den lækre Arena dragt her

En lidt traditionel speedo dragt i flot mønster til især svømning og fysisk aktivitet, er hvad du får med denne Arena Sheen badedragt i 80% polyamid og 20% elasthan. Badedragten til 349 kr.  kommer i sort, turquoise og blød grøn farve.

 

 

Lauren Ralph Lauren

find den rigtige badedragt der passer din bygningFind den sorte dragt til 949 kr. her

Lauren Ralph Lauren er et populært mærke, fordi her får du kvalitet og trendy stil i tidens tegn. Denne sorte foret model med vatteret skåle og elastik under busten, er en klassisk dragt hvor den kombinerer fortiden med nutiden, som giver en stilfuld og elegant badedragt.

 

 

Kiwi Saint Tropez

køb den super elegante saint tropez badedragtKøb den super søde og elegante badedragt her

Hvis du ønsker en super elegant og skøn dragt, så er denne dragt absolut hvad du skal købe. Du får super feminin og sød badetøj med dyb udskæring bagpå, hvor der sluttes med en sød sløjfe. En super skøn mode badedragt til damer der ønsker det stilfulde snit.

 

 

NORR by Erbs

brug en bikini eller dragt på sommerferien i sydenFind den flotte dragt til 369 kr. her

Denne sorte badedragt fra Erbs Danmark kommer med åben ryg og stropper på tværs, til at give det feminine og unikke look. En lækker og forholdsvis billig badedragt, hvor den sorte farve jo er velegnet til de fleste uanset kropsbygning og kulør.

 

 

River Island Knot Front

smart badedragt til kvinder med stor barmFind den sexet dragt fra River Island ved Nelly

En af de smarte og frække dragter til kvinder er denne lækre badedragt fra River Island. Dragten kan du købe til 379 kr. ved Nelly, hvor du med held kan finde en lignede ved H&M butikkerne, hvilket dog kræver et besøg fremfor den nemme måde med online køb.

 

 

Sort Twintip Performance

Køb den sexet Twintip Performance badedragtFind den smarte Twintip dragt her

En smart dragt der hører under de billige frække badedragter, da prisen kun er på 249 kr. En smart model med udtagelig polstring og polstrede skåle. Dragten i unifarver kommer med dyb v-udskæring og er lavet i 80% polyamid og 20% elasthan. Det er en dejlig lækker model som kan minde lidt om de lækre modeller fra Change.

 

 

Zoggs Cannon Strikeback

køb den smarte dragt til at svømme iFind den gode traditionelle dragt her

En anden bøjleløs badedragt i speedo model, er denne Zoggs i 100% polyester. Lækker dragt til svømning som du kan købe til 349 kr. dog er den ikke egnet til tørretumbler, og skal maskinvasken ved 30°C.<

 

 

Hvid Minkpink dragt

sexet hvid badedragt til kvinder med formerFind den hvide Minkpink dragt ved Nelly

En lækker hvid dragt med blonde fra Minkpink kan give dig det helt rigtige udtryk som kvinde. Den flotte Coco Lace badedragt kommer med forede bøjleskål og kommer med smalle skulderstropper og krydsede bånd på ryggen. En super feminin dragt der ligner snittet i Triump modellerne, og en måske den bedre løsning end f.eks. en hvid bikini.

 

 

Shiwi Coral Romance

Shiwi laver badetøj til høje kvinder ogsåFind den søde Shiwi dragt her

En lækker badedragt der kan bruges til kvinder med kurver, er en af de flotte modeller fra Shiwi. Det lækre brand laver de flotte badedragter til modne kvinder, hvor materiale, former og stil er forenet i en lækker stil, og denne coral romance kommer også til en god pris.

 

 

Polo Ralph Lauren

lækker badedragt til kvinder med stor barmFind den sorte Ralph Lauren dragt her

Hvis du leder efter en lækker dragt til f.eks. en stor barm, så er denne sorte Ralph Lauren bøjleløse skåle. Det er en lækker draperet model der holder på plads og former. Det er ikke i den billige ende af badetøj til kvinder, men du får dog en super god stil og kvalitet med denne dragt, og prisen ved Zalando finder du ikke billigere ved Magasin og andre steder.

 

 

Michael Michael Kors

Køb den eksklusive Michael Michael Kors badedragtFind den lækre hvide badedragt her

Michael Kors hører ikke under de billige modeller i badetøj, for med en pris på 999 kr. får man ikke et røverkøb i forhold til prisen, men dog får man en super lækker, elegant og lidt fræk badedragt i top kvalitet. Dragten kommer med polstrende skåle, udtagelig polstring og dyb rund hals. Eneste ulempe er at den skal vaskes i hånden.

 

 

Calvin Klein Underwear

Calvin Klein laver det lækre badetøj til kvinderFind den lækre CK dragt til 599 kr. her

Med CK får du det sporty og stilfulde design i et. Det populære mærke der tiltaler fra teenagere til voksne, giver dig med denne dragt, en stilren, praktisk og flot badedragt i en lækker farve der lugter af sommer og sol.

 

 

Mørk Sunseeker dragt

Køn den smarte Sunseeker dragt som kvindeFind den lækre badedragt lige her

Mørk er farven der skjuler, og samtidig også skaber den flotte stil, hvilket denne Sunsekker model helt klart også gør. Den smarte dragt kommer til en pris af 549 kr. og vil sikkert skabe den gode stil for både unge og mere modne kvinder til sommer.

 

 

Billabong

sexet Billabong badedragt til kvinderFind den lækre Billabong dragt lige her

Det lækre australske mærke Billabong laver de flotte dragter til unge og modne kvinder der ønsker den femine og elegante stil. Denne Foxy model kommer som en foret trekantsmodel med udtagelig polstrig, og søde dekorative flæser. Du finder mange forskellige modeller i det lækre mærke, der både byder på badetøj til kraftige kvinder, store kvinder og selvfølgelig de selvsikre voksne kvinder.

 

 

L*Space Angelina

find den gode badedragt til sommerferien sydpåFind den lækre angelina dragt her

En af de stilfulde og frække badedragter til kvinder der også er i super lækker kvalitet, er hvad du får med denne L*Space Angelina badedragt i 80% nylon og 20% elastan. Det er ikke en billig badedragt, da prisen ligger på 1595 kr. men du får dog en badedragt der helt sikkert vil skabe misundelige blikke på stranden.

 

 

Iris Savanne Kiwi Saint Tropez

Kiwi Saint Tropez badedragter er i den elegante stilFind den Kiwi Saint Tropez dragten her

Du kan få en blå, sort og rød farve med denne Kiwi Sait Tropez, så der skulle være chance for at finde dragten der passer til dit humør og teint. En enkel og stilren badedragt som kommer i det traditionelle snit og stil.

 

 

Miraclesuit Blitz

Miraclesuit badedragt skaber den gode pasformFind den gode Blitz model her

Miraclesuit badedragt er den populære badedragt der skaber den gode pasform for kvinder. Prisen på 1395 kr. er selvfølgelig i den høje ende, men du får dog så meget for den gode stil med dragten.

 

 

Noir Morgan

brug den smarte Morgan dragt til strandenFind den enkle Morgan dragt lige her

Hvis du leder efter den enkle dragt der kan passe til stort set alle kvinder, så er Morgan modellen måske lige sagen. Dragten kommer med aftagelige stropper, udtagelig polstring, polstede skåle og uden lukning. Du får en lækker badedragt i print mønster til 569 kr. med denne model.

 

 

Rød Missguided dragt

køb den lækre Missguided badedragt på tilbudFind den røde Missguided dragt her

Hvis du er på udkig efter de gode tilbud, så kan du finde denne røde Missguided til 299 kr. hvilket er imellem de gode billige priser når man tænker på kvaliteten også. En dejlig enkel men samtidig feminin model der kan skabe den gode stil, og vil med garanti give opmærksomhed med den røde farve.

 

 

Sort Mikoh Osaka

køb en sexet Mikoh Osaka badedragtDu finder den unikke Mikoh Osaka dragt her

Der findes mange flotte billige badedragter, og denne er ikke en af dem, for prisen ligger på 2195 kr. Det er dog en super lækker og trendy badedragt der med garanti fanger en masse blikke hvis du skal på Bellevue eller sydens mange lækre strande. Dragten er en anderledes og sexet model der fremviser din kvindelighed på den bedste måde, og helt sikkert en unik model til kvinder. Find også en let kjole til at trække over til en strandtur til den gode kombination.

 

 

Bruno Banani

Find en lækkert badedragt til hav og svimmingpool som Bruno BananiDu finder den søde Bruno Banani dragt her

Lyserød er en lækker farve, som fremhæver ens kvindelighed og denne swimsuit er ingen undtagelse. Du kan dog også finde dragten i sort farve, og til en pris af 499 kr. kan det helt sikkert være det gode valg for dig.

 

 

Solid & Striped

køb en Solid & Striped til ferienDu finder den hvide dragt lige her

Denne feminine dragt med v-udskæring og lukning bagpå, er en lækker top kvalitets dragt som skaber den gode stil som kvinde, men se sæsonens flotteste bikinier og badedragter og afgør om ikke dragten burde være med blandt favoritterne til det ungdommelige look.

 

 

Sort Zoggs Concord

brug den skønne Zoggs Concord badedragt som ung kvindeFind den skønne Zoggs Concord dragt her

En lækker bademode kræver både at se godt ud og være praktisk for svømning, og her laver Zoggs noget særdeles pragmatisk bademode til kvinder. Denne dragt til 499 kr. er ingen undtagelse, for den er designet til kvinden der elsker at svømme, men samtidig også fremvise en god kvindelig stil.

 

 

Hvid Billabong badedragt

køb den hvide sexet badedragt fra BillabongDu finder den sexet hvide Billabong dragt ved Nelly

Køb en lækker badedragt som denne foret model ved v-udskæring fra Billabong. Du får en lækker badedragt der skaber den feminine stil, og vil med garanti vække opsigt med sine fine hæklede detaljer foran og detaljer som de smarte bånd i justerbar længde der krydser på ryggen.

 

 

Seafolly dragt med ben

brug de lækre badedragter til kvinder med benFind den lækre sorte dragt med ben her

Hvis du er mere til badedragter med ben, så får du en lækker dragt med denne Seafolly model. Dragten der stort set er i nylon kan du købe til  899 kr. og kommer i indigo og sort farve.

 

 

NLY Beach Flower swimsuit

køb de billige NLY badedragter som kvindeFind den lækre og billige NLY dragt lige her

Hvis du vil kombinerer flot stil og billig pris, så er NLY fra Nelly absolut mærket der byder på disse ting. En lækker dragt med blomstret mønster der giver en unik stil for dig som modebevidst kvinde.

 

 

Lascana badedragt

køb den flotte Lascana dragt med polstret skåleKøb den lækre prikket Lascana dragt lige her

Denne sorte hvide Lascana badedragt byder på polstret skåle og mulighed for navy eller sort farve. En lækker badedragt der kan give dig en elegant stil på stranden eller ved poolen, og så er den samtidig yderst praktisk til svømningen.

 

 

Oceanus Miraclesuit

Brug Oceanus Miraclesuit til at vise den smukke krop på strandenDu finder den lækre Oceanus lige her

Ligesom med den forrige Miraclesuit model så får du også den gode pasform med denne model. En lækker model med polstrede skåle i print mønster og slå om udskæring. Du får en sød dragt i den italienske stil, som kan tiltrække opmærksomhed ved poolen eller stranden.

 

 

New Look

find ud af hvordan en badedragt skal siddeFind denne dragt til 329 kr. ved Nelly

Det engelske brand New Look har vundet indpas i det meste af Europa. Du får nemlig lækkert modetøj i tidens trend, hvor denne foret model i blonde og med let vatteret skåle, er en fin reklame for deres lækre design. Du får nemlig en dekorativ og feminin badedragt, som du kan købe både i blå og hvid farve.

 

Hvilken badedragt skal man vælge?

Måske du er træt af at bruge bikini, og har fundet ud af, hvorfor badedragten har fået en renæssance blandt kvinder. Det er ikke en optimal løsning til solbadning, men den kommer med så mange andre fordele. Den er først og fremmest praktisk, og falder ikke af fordi der kommer en bølge. Derudover, så er en dragt bedre til at holde på dellerne end bikinien, og det med at være genert over sin krop, løses meget bedre med en dragt end bikini.

Hvordan finder du så den rigtige dragt? Det gør du ud fra en par grundprincipper, om størrelse og hvordan badedragten skal sidde:

  • Stort brystparti: Hvis du har store bryster, så skal der selvfølgelig være god støtte. Det kan du opnå med en dragt der byder på formstøbte skåle eller bøjlebh, og måske vælge en dragt hvor farve kontrasten får opmærksomheden væk fra brystet. Til at fjerne opmærksomheden fra brysterne, kan du vælge badedragter i lyse farver, helt ligesom flerfarvet dragter kan være med til få blikket væk fra brystpartiet.
  • Lille brystparti: Hvis du gerne vil have brysterne til at syne af mere, så brug en bøjlebh der samtidig giver lidt push-up effekt.
  • Numsen: Hvis du har en stor numse, skal du vælge en badedragt der dækker godt til, hvor Miraclesuit eller shapewear især er velegnet til dette. Vælg de mørke nuancer i dragt, da sort gør kroppens figur mindre iøjefaldende.
  • Maven: Lycra i badedragten der helst skal være på min. 10-15% vil være med til at udjævne fedtet på maven, og få den til at syne af mindre, helt ligesom drapering og lignede kan dække.
Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (1 vote)