15 badedragter til kvinder i 2018 – Mon ikke DIN nye badedragt findes her?

Skønne badedragter til kvinder? Når sommeren står for døren, så står det ofte på sol og varme ved vandet hvad enten det er stranden, søen eller svimmingpool.

Vejret bliver forhåbentlig rigtig fedt i Danmark, hvor de mange strande indbyder til at lufte og sole kroppen, men dog skal mange også til sydligere himmelstrøg, hvor badedragten helt sikkert skal luftes, og derfor skal der selvfølgelig findes en lækker ny model i 2018.

Her på Le-Reve har vi fundet skønne modeller i forskellige priser, former og mærker, så du vil kunne finde både den praktiske, den sexet, den skønne og den lækre dragt med den helt rigtige pasform, der fremviser stilen helt korrekt. Alternativt, kan du selvfølgelig også gå efter den smarte badedragt med ben, som du også finder her på siden.

 

Calvin Klein badedragt

Køb en flot designer badedragt fra CKFind den flotte dragt til 829 kr. her

Et flot og trendy Calvin Klein badedragt i diva pink farve. Materialet er i en god stretchy kvalitet. På ryggen kommer badedragten med en dyb udskæring og elastik med med logo. Dragten kommer også med tryk foran og udtagelige vatterede skåle. En yderst flot badedragt som især tiltaler de yngre kvinder. Dragten er helt i tråd med materiale og stil i det kendte brand du også finder i det populære Calvin Klein undertøj.

 

 

Polo Ralph Lauren

find den rigtige badedragt der passer din bygningFind den sorte dragt til 995,- kr. her

Polo Ralph Lauren er et populært mærke der giver dig kvalitet og trendy stil i tidens tegn. Denne sorte helforet model med indbygget bh er en klassisk dragt med dyb ryg udkskæring. Den kombinerer fortiden med nutiden, som giver en stilfuld og elegant badedragt til unge som voksne damer. Dragten er fremstillet i 90% nylon og 10% elastan.

 

 

Ellos kjolemodel m. shape

Køb den smarte Ellos badedragt på udsalgFind den sorte kjolemodel til 399,- kr. her

Ellos Collection Jennifer badedragt er en sød sort kjolemodel med shapingeffekt. En af de flotte badedragter til store kvinder som små kvinder, der ønsker den slankede form der holder maven inde. Badedragten der slanker kommer med skulderstropper til halternect vatteret skåle uden bøjle. Dejlig helforet badedragt med skørt i 80% polyamid og 20% elastan.

 

 

Chiari Forthi

Køb en feminin billig badedragtFind den sorte dragt til 399,- kr. her

Chiari Forthi skaber noget elegant og feminint modetøj i tidens trend. Denne Chiari Forthi Shaping Swimsuit model giver dig den slankende effekt med formende meshfor. Barmen er foret helt ligesom den er foret bagtil med et blødt og stretchy materiale. Skulderstropperne i den klassiske stil er selvfølgelig justerbare. En lækker og forholdsvis billig badedragt blandt udvalget af badedragter der slanker. Hvor den sorte farve er velegnet til de fleste uanset kropsbygning og kulør.

 

 

River Island badedragt

art badedragt til kvinder med stor barmFind den hvide dragt til 399,- kr. her

En af de smarte og frække dragter til kvinder er denne lækre badedragt fra River Island. Dragten kan du købe til 399,- kr. ved Nelly, hvor du med held kan finde en lignede dragt ved H&M butikkerne. Det kræver dog et fysisk besøg fremfor den nemme måde med online køb. En sød og elegant hvid badedragt hvor du bruge en let sommerkjole til at trække over eller måske satse på en løs skjorte og shorts.

 

 

Sort Borina Bora Bora

køb en badedragt der slankerFind den smarte dragt til kun 205,- kr. her

En smart dragt der hører under de billige badedragter da prisen kun er 205,- kr. En smart model med krydsede skulderstropper og krydsende både foran og bagtil. Den kommer med vatterede skåle og er foret på forsiden. Det er en dejlig lækker model som kan minde lidt om de lækre modeller fra Change.

 

 

MinkPink dragt

køb de frække badedrager til damerFind den Minkpink dragten til 599,- kr. her

En af de enkle og måske frække badedragter kan være denne dragt i pink blush farve. En super feminin dragt der ligner snittet i Triump, Speedo eller Arena modellerne, og er måske den bedre løsning end f.eks. en hvid bikini eller de viste badedragter.

 

 

Polo Ralph Lauren

Køb moderne badedragter til strandenFind den sorte dragt til 995,- kr. her

En stilren og elegant sort badedragt er hvad du får med denne Polo Ralph Lauren Plunge X-Back Mio dragt. Du får en klassisk dyb udskæring med krydsede bånd på ryggen. En dejlig badedragt der passer både til pool som stranden og kan udgøre det afslappet sportstøj hvor du kan trække en enkel nederdel og et par Nike sko på.

 

 

Michael Michael Kors

køb badedragter store størrelserFind den flotte dragt til 995,- kr. her

Michael Michael Kors hører ikke under de billige modeller i badetøj, for med en pris på 995 kr. får du ikke et røverkøb i forhold til prisen, men dog får du en super lækker, elegant og lidt fræk badedragt i top kvalitet. Badedragten kommer med udtagelige indlæg i slå og lukkes med metalfarvet spænde i ryggen og bindes med bånd i nakken.

 

 

Billabong badedragt

Køb de smarte badedragter til store kvinder

Find den smarte Billabong til 617,- kr. her

Det lækre australske mærke Billabong laver de flotte dragter til unge og modne kvinder der ønsker den femine, elegante og sporty stil. Denne farverige badedragt er en del af Billabong Surf Capsule Collection serien i det smarte wetsuit look og materiale. Du finder mange forskellige modeller i det lækre mærke, der både byder på badetøj til kraftige kvinder, store kvinder og selvfølgelig de selvsikre voksne kvinder.

 

 

Filippa K Tie-Back dragt

Køb de flotte billige badedragter til kvinderFind den elegante blå dragt til 795,- kr. her

Filippa K er kendt for at lave en høj kvalitet indenfor modetøj som kjoler, skjorter, sko og generelt dametøj. Det gør sig også gældende indenfor badetøj til kvinder. Her får du denne Filippa K tie-back badedragt i ocean blå farver. En foret model med dyb udskæring og dekorativ snøring med smalle bånd i ryggen og tynde metalringe.

 

 

Missguided badedragt

Find det billige dame badetøj i store størrelserFind Missguided dragten til 179,- kr. på udsalg

Hvis du er på udkig efter et godt tilbud på en flot og enkel badedragt, er denne Missguided dragt måske det rigtige. En dejlig enkel men samtidig feminin model der kan skabe den gode stil. Og vil med garanti give opmærksomhed med den smukke farve og højt skårede hofter.

 

 

Ellos Collection Laura

Køb en sød badedragt med bøjleFind kjoledragten til 499,- kr. ved Ellos her

En smart badedragt der slanker og former er denne Ellos Collection Laura badedragt. En smart kjolemodel der er perfekt til stranden. Giver mulighed for den lette tildækning i løs form når der skal op og hentes is. Kommer med aftagelige skulderstropper, drapering fortil og vatterede skåle.

 

 

Happy Holly dragt

Køb den billige Happy Holly badedragt til strandenFind dragten til 349,- kr. ved Bubbleroom

Det er dog en super lækker og trendy badedragt der med garanti fanger en masse blikke, hvis du skal på Bellevue eller sydens mange lækre strande. Dragten er en anderledes og sexet model der fremviser din kvindelighed på den bedste måde. Og helt sikkert en unik model til kvinder. Find også en let kjole til at trække over til en strandtur til den gode kombination.

 

Hvilken badedragt skal man vælge?

Måske du er træt af at bruge bikini, og har fundet ud af, hvorfor badedragten har fået en renæssance blandt kvinder. Det er ikke en optimal løsning til solbadning, men den kommer med så mange andre fordele. Den er først og fremmest praktisk, og falder ikke af fordi der kommer en bølge. Derudover, så er en dragt bedre til at holde på dellerne end bikinien, og det med at være genert over sin krop, løses meget bedre med en dragt end bikini.

Hvordan finder du så den rigtige dragt? Det gør du ud fra en par grundprincipper, om størrelse og hvordan badedragten skal sidde:

  • Stort brystparti: Hvis du har store bryster, så skal der selvfølgelig være god støtte. Det kan du opnå med en dragt der byder på formstøbte skåle eller bøjlebh, og måske vælge en dragt hvor farve kontrasten får opmærksomheden væk fra brystet. Til at fjerne opmærksomheden fra brysterne, kan du vælge badedragter i lyse farver, helt ligesom flerfarvet dragter kan være med til få blikket væk fra brystpartiet.
  • Lille brystparti: Hvis du gerne vil have brysterne til at syne af mere, så brug en bøjlebh der samtidig giver lidt push-up effekt.
  • Numsen: Hvis du har en stor numse, skal du vælge en badedragt der dækker godt til, hvor Miraclesuit eller shapewear især er velegnet til dette. Vælg de mørke nuancer i dragt, da sort gør kroppens figur mindre iøjefaldende.
  • Maven: Lycra i badedragten der helst skal være på min. 10-15% vil være med til at udjævne fedtet på maven, og få den til at syne af mindre, helt ligesom drapering og lignede kan dække.
Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (1 vote)