Baby Lips fra Maybelline – For babybløde og skinnede læber!

Læbepomader er stærkt tilrådeligt det danske vejr. Vi er udsat for lidt af hvert rent miljømæssigt. Det danske vejr er skiftevis varmt, koldt, blæsende, vådt og tørt. Og du kender sikker til, at det giver tørre læber. Her kan Baby Lips pomader være løsningen frem for andre produkter.

For at komme problemet med tørre eller matte læber til livs, kan du for meget få penge med fordel bruge læbepomaderne fra Maybelline. Serien indenfor læbepomade, giver dig sunde, babybløde og skinnede kysseklare læber i helt op til 8 timer. Når du har brugt produktet i en uges tid, vil du opleve hvordan læberne er “rettet op” så de fremstår som silkebløde, som navnet på læbepomaden kommer fra.

Du finder andre brands der også giver dette, men ofte også til en meget dyrere pris. For med læbepomaden fra Maybelline får du ganske gode billige priser. Her byder serien på læbepomader i forskellige dufte, smage og farve, så dine læber kommer til at fremstå uimodståelige sexet.

 

Baby Lips Pink Punch læbepomaden

pink punch til tørre og skadede læberHvis du ønsker lækre og velplejede læber, kan Maybelline Baby Lips Pink Punch give dig lige præcist det.

Det er en dejlig fugtgivende læbepomade. Den både fugter og beskytter dine læber i helt op til 8 timer. Og efter kun en uges brug, vil du opleve super bløde og sunde læber.

Pomaden indeholder både sheabutter der opretter ødelagte læber, og Candelilla voks der giver et glansfuldt look og gør det nemt at påføre. Du får selvfølgelig også en dejlig duft i form af passionsfrugt, der samtidig giver dine læber en pink nuance.

 

 

Maybelline Dr. Rescue Serien

dr rescue pomade er den smertelindrende pomadeBaby Lips Dr. Rescue Just Peachy er en læbepomade i Dr. Rescue serien, der er særdeles velegnet til smertelindring.

Denne læbepomade fra Maybelline har den egenskab at den lindrer de ubehagelige smerter der fremkommer ved feberblærer eller forkølelsessår.

Lindringen sker ved en hurtig nedkølig af læberne ved hjælp af menthol der lindrer de opstået smerter. Derudover får du selvfølgelig også en fugtgivende læbepomade med denne ferskenfarvet pomade, der giver en naturlig farve til dine læber. Så hvis du mangler den gode pleje både med fugt og smertestillende, kan denne fra Dr. Rescue serien måske være det gode køb.

 

 

Electro Fierce ‘n’ Tangy Læbepomade

electro fierce pomaden der kombinerer lipgloss og pomade i enBaby Lips Electro Fierce n Tangy er en plejede og fugtgivende læbepomade. Helt ligesom de andre pomader fra Maybelline serien, fugter læbepomaden i op til 8 timer.

Med denne læbepomade får du en plejende neon-gul pomade der indeholder både e-vitaminer og sheabutter. Det er med til at genoprette. Men det er ikke alt, for læbepomaden giver dig effekten af både en lipgloss og den almindelige læbepomade pleje. 2 i 1 der er med til at give det skinnede sunde look som læberne gerne skulle have.

Udover den optimale pleje med denne læbepomade, så får du med Electro Fierce en super dejlig variation af smag og duft der både dufter og smager af jordbær og hindbær.

 

 

Baby Lips Intense Care til solbeskyttelse

som solbeskyttelse er intense care den gode pomadeDen gule Intense Care baby lips er  en fugtgivende læbepomade der giver en god beskyttelse mod solen til dine tørre og skadet læber.

Ligesom de andre produkter i mærket, får du også op til 8 timers beskyttelse med denne pomade, så du opnår de helt bløde og sunde læber efter kun en uges brug.

Baby Lips Intense Care læbepomaden giver dig den gode solbeskyttelse med den indeholdende solfaktor 20. Hvor den også indeholder standard Sheabutter og Candelilla voks, så du nemmere kan påføre og opnå det glansfulde sunde look.

 

Maybelline Crystal serien

crystal serien der giver det smukke skær

Crystal serien fra Maybelline giver dig mange forskellige lækre læbepomader med forskellige egenskaber. De er med til at skabe det smukke skær eller glimmer alt afhængig af hvilket pomade du vælger. Serien kommer i seks forskellige pomader, der alle indeholder ingredienser til at genoprettet og forebygge skader på læberne og selvfølgelig efterlader dine læber dejlige skinnede og bløde.

De viste læbepomader er bare et udvalg af de mange forskellige produkter du kan finde i mærket. Gør det gode køb med dine læbepomader, ved at se denne video så du kan få endnu mere inspiration og danne et overblik om hvilket der er perfekt lige for dig.

 

Hvad koster Baby Lips?

De forskellige modeller koster fra 30,- kr. og opefter. Læbepomaderne ligger i den billige prisklasse, hvor du kan finde pomaderne til forskellige formål udover at fugte

 

hvilken baby lips er bedst?

Som du kan se på Stylecraze her, er Maybelline Baby Lips Coral Flush den meste solgte i USA i 2018. Ved Nicehair har de lavet en anmeldelse hvor Maybelline Baby Lips Balm & Blush er den klare favorit til fugtgivenhed, smag og farve.

 

Er Baby Lips farlig?

Baby Lips som sådan er ikke farlig eller farligere end andre produkter. Men dog er Maybelline Babylips Dr Rescue Too cool mistænkt for at indeholde hormonforstyrrende stoffer. For mange hormonforstyrrende stoffer ved forskellige produkter som Maybelline mascara, lipgloss m.m. giver problemet mere end det enkle produkt som du læse i Jyllandsposten her.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (2 votes)