Ansigtsbehandling – 3 behandlinger der kunne være lige dig

Skønheden kræver at blive plejet for det pynter både ind- som udvendigt. For ofte er forkælelse og skønhed noget der kan forbindes. Her kan en god ansigtsbehandling være en af de ting der giver dig dejlig afslapning samtidig med, at din hud bliver plejet af en professionel og gode kvalitets produkter.

Hvilke typer af ansigtsbehandinger er så gode for din skønhed? Du kan nemlig finde mange forskellige ansigtsbehandlinger som kan være en dejlige luksus for dig og virke for huden. Herunder finder du tre forskellige behandlinger som er populære og virker.

Fire & Ice ansigtsbehandling

Fire & Ice ansigtsbehandling du kan finde hos Kosmetisk Klinik Birgitte Abrahamsen i Århus og selvfølgelig også der hvor du bor, kan måske være den rette behandling for dig.

Fire & Ice ansigtsbehandling giver dig naturlige produkter fra iS Clinical til en intensiv frugtsyrebehandling der renser din hud i dybden. Det er med til at minimerer porerne, reducerer rynker og fine linjer samt fremmme cellefornyelse.

Rent praktisk lægger du dig i stolen og får en behandling der består af to masker. Den første maskine kan godt give følelsen af at brænde og svie, som bliver kølet ned igen med nummer to maske.

Den første der er ”Fire” renser og åbner porrerne med æblesyre, citronsyre, mælkesyre og glykolsyre. Bagefter kommer masken ”Ice” som beroliger og køler din hud samt tilfører nødvendigt fugt til den.

Hvad du opnår med Fire & Ice behandling er dette:

  • Opstrammer din hud
  • Fjerner de døde hudceller
  • Reducerer rynker og fine linjer
  • Jævner hud strukturen
  • Giver fornyet glød

Behandlingen er god hvis du ønsker en fornyet hud, men kan også være god til f.eks. teenagere med bumser og lignede i det almindelige og milde leje. Flere testpersoner har tilkendegivet at behandlingen får huden til at føles glat og renlig selv efter en uge.

Dermaroller mikronål behandling

En anden behandling du kan få ved en kosmetolog eller kosmetisk klinik. Du kan nemlig opnå en ensartet og jævn hudoverflade til den smukkere udstråling og glød.

Dermaroller giver dig en mikronål behandling der er velegnet til at reducerer akne-ar, pigmentforandringer i den overfladiske karakter og genelt forbedre hudkvaliteten ved at frigører væksthormoner der øger produktion af elastin og kollagen.

Rullen er fyldt med med skarpe fine titaniumsnåle der prikker rigtig mange huller i din hud ved rulning henover. Det gør ikke ondt men du kan mærke hvordan huden kommer på arbejde.

Behandlingen ved kosmetologen begynder med rens, enzympeeling og en tur i damp til at fugte og åbne dine porrer. Efter dette bliver dermarolleren kørt rundt i hele ansigtet pånær øjeområderne. Til sidst får du en kølig fugtserum på som bliver dækket af en latex maskine. Slutteligt bliver huden tilført creme efter din hudtype.

Hvad du kan opnå med dermaroller behandling:

  • Mindsker rynker
  • Reducerer og lysner akne-ar
  • Giver mere elastisk hud
  • Gør din hud sundere og frisk
  • Giver dig glød

En dermaroller ansigtsbehandling ved en kosmetolog vil forynge og opstramme din hud. Som bonus vil du opleve at pigmentforandringer til sommer måske ikke bliver et problem som hidtil.

Ling Signature Facial

Den kinesisk- amerikanske dr. Ling har udviklet Ling Signature ansigtsbehandling som hurtigt blev populære blandt alle rollemodellerne i film, mode med videre.

Du får en hudplejeserie på naturlige ingredienser. Her vælges den der passer lige præcist til din hudtype ud fra en hudanalyse af dig. Det giver dig en sund, spændstig og sundere hud der modvirker tidlig ældning.

Selve behandlingen foregår ved at du ligger på briksen. Din hud bliver afrenset af kosmetologen, hvorefter du får en 3-trins peeling med frugtsyre og enzymer.

En maske bliver arbejdet ind i huden ved hjælp af damp, dyberens, hudanalyse, serum og varmestenruller efterfølger. Til sidst bliver huden nedkølet med en kold metal-jadestensplade.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (2 votes)